От днес бургаското летище  е с нов летищен директор. Васил

...
</TD
>От днес бургаското летище  е с нов летищен директор. Васил
Коментари Харесай

Летището в Бургас е с нов шеф

От през днешния ден бургаското летище  е с нов летищен шеф. Васил Атанасов заменя на поста Георги Чипилски, който се пенсионира, откакто е отдал 19 години от кариерата си на Летище Бургас, последните 15 години от тях - като шеф на летището.  

Васил Атанасов придобива скъп дълготраен професионален опит в Летище Бургас, започвайки своя кариерен път на аеропорта през 2007 година Натрупал е опит на разнообразни позиции в оперативната активност на Летище Бургас, като през последните 8 години заема позицията Началник отдел " Перонно обслужване и карго “. Той придобива дипломи за приключено висше обучение от Университет " Дрексел “ във Филаделфия, Съединени американски щати – бакалавър на науките по бизнес администрация, както и от Стопанска академия " Д. А. Ценов “ в Свищов – магистър, финанси. Средното си обучение приключва в НЕГ " Гьоте “ в Бургас.

" Ние сме доста признателни за качеството на дейностите, които Георги Чипилски откри със своя екип на Летище Бургас. Сбогуването му с екипа беше доста вълнуващо за всички сътрудници и сътрудници, защото неговото водачество и качество на работа бяха високо уважавани от всички! Той постоянно ще остане част от нашето семейство на летището! Много се радваме, че най-силният претендент за негов правоприемник е дълготраен управител в Летище Бургас - Васил Атанасов! Това разрешава продължение на качествената и отдадена работа, което постигнахме! Пожелаваме на Васил триумф и шанс на новата му позиция! “, съобщи основният изпълнителен шеф на " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “ АД – доктор Франк Кванте.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР